Eit stort spann med rips.
Og endå litt meir rips frå frysaren.
Bittelitt blåbær, berre fordi det var det einaste me fann den dagen og blåbær er for fint til å kastast.
Solbær. Kunne godt ha vore meir, men fuglane har ete opp resten.
Og eit heilt spann med frosne villbringebær frå i fjor. Rett bak gata vår er det det villbringebærparadiset. Heldigvis for oss er det ingen av naboane som bryr seg.
Ha alt saman oppi ei stooor panne saman med litt vatn i botn. Kok lenge og endå litt lenger, sil og kok opp att med så mykje sukker som du tykkjer er nok.
Vips, så har du sommaren på flaske, klar til å nytast ein kald og grå vinterdag.
2 kommentarer:
Deilig med masse god saft til vinteren. Godt å kunne lagre litt til høsten og vinteren av alle goder fra sommeren:)Jeg håper på en ripsbærplukke dag i morgen:)
det ser så godt ut,flink er du som kan å lage slikt,jeg tar med meg litt inspirasjon og går og plukker bær:)
Legg inn en kommentar